Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 14 aprilie 2017

Reflexii în Oglinda



    
  Desenele 3 D pe asfalt nu reprezinta neaparat ceva nou, insa cind vorbim despre creatii impresionante care se intind pe cateva sute de metri patrati si "inghit" realmente o strada intreaga, adaugnd o neliniste perfect justificabila la o privire dintr-un anumit unghi, parca altfel stau lucrurile.






Recomandare
Dacă doresti să participi ,publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip ,pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta ",(poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la
 "Reflexii in Oglinda"
Te invit să te înscrii

4 comentarii:

  1. Sunt fascinante aceste desene pe asfalt! Ce vedere în spațiu trebuie să aibă desenatorul, ca să ne înșele astfel privirile!

    Zi frumoasă și sărbători luminate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte frumoase.
    La "miercurea fara cuvinte" am postat saptamana aceasta fotografii cu singura strada pictata din Bucuresti. Calin mi-a raspuns ca o cunoaste pe pictorita.
    Acum dupa ce am vazut desenele superbe de aici, ma gandeam daca e posibil cumva sa avem o initiativa comuna, noi astia de tot postam impreuna, cu o cerere catre primarii nostrii, fiecare de unde suntem, pentru realizarea in parcuri, in fata muzeelor sau oriunde in orase, a cat mai multor astfel de desene. O sa-i scriu si lui Calin sa-l intreb daca poate lua legatura cu pictorita respectiva sa o intrebe cum a procedat sa poata picta strada in trepte, ca sigur nu a facut de capul ei fara aprobare de la primaria sectorului 4. Cred ca daca ne implicam cat mai multi poate reusim ceva concret in acest sens ca eu una m-am saturat de pereti mazgaliti cu asa zisele graffitti, afise si anunturi lipite oriunde, mizerie si de culoarea cenusiu din orasul meu. Si cred ca si multi altii la fel. Ce zici?
    Si ca sa raman in ideea scrisa aici si reflectata si de postarea ta, voi pune azi, aic,i acelasi link ca la intalnirea de miercuri si voi modifica si in postarea mea cu referire la voi doi.
    Sper ca tu, Sorine, si Calin sa nu va suparati.
    Cred ca e ceva mai mult decat banala si repetata urare cu "Happy... " si cu asta basta.
    Iti doresc sarbatori fericite si poate realizam ceva impreuna, noi toti, chiar daca nu ne cunoastem personal.

    RăspundețiȘtergere
  3. Moaaaamaaaa! Super extra fantastic! :)

    Pastele cu bucurie sa iti fie!

    RăspundețiȘtergere

>