Fie ca bucuriile şi gândurile bune ale prezentului să-ţi devină amintirile frumoase ale viitorului

vineri, 5 decembrie 2014

Reflexii în Oglinda


    Undeva în Marsilia, Franţa, au fost proiectate camere în interiorul unor sfere din plastic transparent ce le oferă călătorilor posibilitatea să admire cerul înstelat şi să se bucure de natură, fără a se lipsi, totuşi, de confortul unui hotel de lux.
    Desprinse parcă din altă lume, globurile de plastic sunt situate în inima pădurii, tocmai pentru a le oferi celor aventuroşi ocazia să se bucure de priveliştea spectaculoasă, atât pe timp de noapte cât şi pe timp de zi.
    Balonul de dormit în natură este ideal pentru cei care vor să experimenteze dormitul în aer liber. În ciuda faptului că o camera ajunge să coste şi peste 120 de euro de persoană, hotelul deschis în 2010 nu a dus lipsa de clienţi, informează site-ul Daily Mail.







Recomandare
Dacă doresti să participi ,publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip ,pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta ",(poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la
 "Reflexii in Oglinda"

Te invit să te înscrii

.

7 comentarii:

  1. O idee excelentă pentru a admira natura în orice anotimp, în orice moment. Eu, însă, nu aș putea să dorm într-o încăpere cu pereții străvezii...☺

    RăspundețiȘtergere
  2. Deși sună deja banal, o să zic: wow! Foarte tare idee și cred că este o experiență deosebită să înnoptezi întro cameră cu pereți transparenți! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa as sta si eu in padure.Aduc cu mine si niste cerbi.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelent! Ca si cum ar locui intr-o gigantica picatura de roua sau intr-un glob de cristal!

    RăspundețiȘtergere
  5. senzational! cred ca este o experienta deosebita sa dormi sub o astfel de cupola si afara sa ploua cu galeata sau sa vezi luna plina, sau sa ninga peste tine... superba ideea!

    RăspundețiȘtergere
  6. citisem despre acest proiect care intre timp s-a si materializat...cred ca e o senzatie deosebita sa fii cu tot confortul in mod real in mijlocul naturii dar...parca nu m-as simti in siguranta intr-o astfel de incapere...
    oricum, imaginea aceea printre fulgi de zapada este superba! :)

    imi pare rau ca la Reflexiile de saptamana trecuta nu ai fost pe la mine, sa stii ca la tine si la Iulisa m-am gandit in primul rand cand am postat:
    http://pandhoraa.blogspot.ro/2014/11/reflexii-in-oglinda-gara-fluviala-sau.html :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Geniala ideea, dar cred ca pentru mine este cam scump ! :)
    Raman la cort sau cabana ! :)

    RăspundețiȘtergere

>